MĀJĀS BRŪVĒTU ALKOHOLISKO DZĒRIENU PĀRDOŠANA.

Katra no mazajām alkoholisko dzērienu darītavām Latvijā var padalīties ar interesantu stāstu par to, kā nonāca tieši līdz šādam biznesa veidam. Kāds iet vecātēva pēdās, vēl kāds izdomājis, ka šis būs labs veids kā realizēt pāri palikušo ražu, cits vienkārši iedvesmu smēlies youtube. Alkohola darīšana mājās ir pilnībā legāla, ja tiek izpildītas visas normatīvās prasības, ko regulē likums, tādēļ nelielos apmēros saražotais mājas vīns, sidrs, alus un uzlējumi ir lieliski produkti, ko piedāvāt gadatirdziņos un personīgajā veikaliņā pilnīgi legāli. alkohola pārdošana internetā iesākumā varētu likties nedaudz savāda, taču, tā ir normāla prakse. Ņemot vērā to, ka piegādes veic vai nu pats ražotājs vai pilnvarota persona un piegāde uz pakomātiem nav pieejama, par vecumu pārliecināties var pasūtījuma nodošanas brīdī.

Iepērcies – http://pv64.lv/

KĀDAS PRECES PIEDĀVĀ IEGĀDĀTIES MAZĀS MĀJAS ALKOHOLA DARĪTAVAS MŪSU VALSTĪ?
Mājas alkohola darītavas piedāvā dažāda veida dzērienus – alu, uzlējumus, sidrus un pat degvīnu. Piemēram, jāņogu uzlējums vai upeņu uzlējums, pavisam noteikti garšos savādāk kā veikalos nopērkamie, kā arī kalpos kā lieliska dāvana svētkos. Arī mājās gatavots degvīns garšo savādāk. Mājas ražotājiem ir iespēja eksperimentēt ar dažādā garšu niansēm, kas ir vēl viens no iemesliem kādēļ pircēji izvēlas mājražotāju preces. Arī dumbrāju alus ir īsts klientu pievilinātajs. Vīns, degvīns, sidrs, alus un dažādi uzlējumi – sev interesējošu preci noteikti atradīs ik viens interesents. Mājražotāju preces var būt nedaudz dārgākas, kas ir pavisam normāli, jo tiek ražotas nelielā skaitā un pārdošanai mazos veikaliņos vai tirdziņos.

VAI E- VEIKALOS IR IESPĒJAMS NOPIRKT ALKOHOLU?
Visbiežāk, dažāda veida alkohola veikali, kas produkciju piedāvā iegādāties internetā, piegādi veic pašu spēkiem. Tas ir arī veids kā pārdevējam pārliecināties, ka pircējs ir sasniedzis vismaz 18 gadu vecumu. Piegāde tiek veikta pilsētas un tuvējo rajonu robežās, atkarībā no minimālās groza summas. Arī bezmaksas piegāde tiek noteikta balstoties uz konkrētu summu, kas būtu adekvāta pircējam un izdevīga pārdevējam. Latvijas mājražotāju preču iegāde ir lielisks veids kā atbalstīt savējos!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *