IZPLATĪTĀKIE REDZES KOREKCIJAS LĪDZEKĻI

Dažāda veida redzes korekcijas līdzekļi daudziem ir ikdienas nepieciešamība. Redzes lāzeroperācija un brilles nav vienīgie redzes korekcijas līdzekļi kādi mūsdienās ir pieejami. Ja agrāk kontaktlēcas varēja izmantot tie cilvēki, kuru redzes problēmas nav pārāk nopietnas, tad mūsdienās ar kontaktlēcā ir iespējams koriģēt pat salīdzinoši specifiskas redzes problēmas. Par laimi, mūsdienās iespējams izvēlēties sev piemērotāko redzes korekcijas līdzekli ka bērniem tā pieaugušajiem. Kontaktlēcas var ērti iegādāties arī internetā, kas nozīmē arī ātru piegādi un zemākas cenas. Pirms tam ieteicams pārbaudīt redzi, lai noskaidrotu, kāda stipruma lēcas ir nepieciešamas.

KĀDĀM REDZES ĪPATNĪBĀM IR IESPĒJAMS LIETOT KONTAKTLĒCAS?

Optikas preču veikali ir pieejami internetā ar plašu preču klāstu. Ir dažādi veidi kā izvēlēties piemērotākās lēcas, saistīti gan ar redzes īpatnībām, gaumi un valkāšanas paradumiem. Vistipiskākais lēcu iedalījumu veids ir pēc redzes problēmu raksturojuma un valkāšanas ilguma. Pastāv vienas dienas kontaktlēcas, divu dienu, mēneša, trīs mēnešu un pat pusgadu valkājamas kontaktlēcas. Tā pat iegādei ir pieejamas lēcas, kas paredzētas tiem cilvēkiem, kuriem ir redzes problēmas skatoties gan tālumā, gan tuvumā, gan tiem, kuri slimo ar astigmātismu(ielūkojies vairāk te – pirkt saulesbrilles). Tiem, kuri vēlas papildināt savu imidžu, iespēja iegādāties krāsainās kontaktlēcas un arī lēcas, ar dažādiem zīmējumiem.

KĀDA IR VIDĒJĀ KONTAKTLĒCU CENA?

Protams, ka daudz nosaka arī optikas preču cenas. Kontaktlēcu cenas var atšķirties dažādos veikalos, taču cenu atšķirība nebūs ļoti ievērojama. Piemēram, vienas dienas kontaktlēcu cena būs vidēji 25 eiro, un iepakojumā ir 30 lēcas, katrai dienai savas. Kontaktlēcu skaits iepakojumos ir dažāds, taču, jāatceras, ka vienas dienas kontaktlēcas nav paredzētas lietošanai visu diennakti, precīzāk, ar tām nav ieteicams iet gulēt. Kontaktlēcas, kas paredzētas atsevišķām redzes problēmām, ir iespējams lietot gan nepārtraukti visu diennakti, gan tikai pa dienu. Toriskās lēcas iesaka lietot pēc speciāla režīma. To cena ir ap 50 eiro un kalpo kā spēcīgs redzes korekcijas līdzeklis, tādēļ pirms to iegādes un lietošanas, nepieciešams konsultēties ar savu optometristu. Tiem, kuriem ir nepieciešama redzes korekcija gan tālumā, gan tuvumā, ir iespējams iegādāties multifokālās lēcas un to cena ir vidēji ap trīsdesmit eiro.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *