KRĀSNIS UN KAMĪNI PĒC INDIVIDUĀLA PASŪTĪJUMA

Tuvojoties gada aukstajam laikam, telpu apsilde kļūst aktuāla jebkur pasaulē. Iespējas telpu sildīšanai mūsdienās ir daudz un dažādas – gan vecās labās krāsnis, gan apkures katli, ar elektrību darbināmi kondicionieri, sildītāji, dažādas portatīvas ierīces, utt. Mājokļa apsildes iespējas lielā mērā nosaka tas, kāda tipa telpas nepieciešams sildīt. Daudzdzīvokļu namos nav daudz iespēju kā tikai radiatori ar centrālapkuri, taču privātmāju iedzīvotāji līdz apkures katliem izvēlas arī krāsns apkuri. Podiņu krāsnis un kamīnus pamazām aizstāj ziepjakmens krāsnis un kamīni, kas ir askētiski savā dizainā, taču nodrošina pat lielu telpu apsildi, izmantojot nelielu malkas patēriņu.

MŪSDIENĪGI STŪRA KAMĪNI UN KRĀSNIS JEBKURAI TELPAI MĀJOKLĪ

Kamīnkrāsnis un stūra kamīni telpai piešķir ne tikai siltumu, bet arī patīkamas emocijas un gaisotni. Stūra kamīni tiek novietoti telpas stūrī un lielās, plašās durtiņas ļauj vērot mierīgo pagaļu sprakšķēšanu. Tas ir lielisks risinājums telpu apkurei, jo ir kompakts un askētisks(vairāk informācijas skatīt te – https://www.tulikivi.lv/). Dizaina un krāsu iespējas ir dažādas un sev piemērotu atradīs gan tie, kuri ir klasiskā stila piekritēji, gan tie, kuriem patīk interjeram piedot nelielu odziņu. Piedāvājumā ir iespējams atrast arī dažādas pievienotās vērtības esošajiem modeļiem, piemēram, malkas cepeškrāsni. Protams, ir iespējams izveidot krāsni vai kamīnu pēc īpaša pasūtījuma un vēlmēm. Ziepjakmens ķīmiskais sastāvs rada to parocīgu dažāda veida apstrādei, kā arī nodrošina vienmērīgu un ātru uzsilšanu, kas ir ideāla īpašība, lai izmantot šo akmeni apsildes elementu ražošanai.

SAUNU UN PIRTS KRĀSNIS

Atsevišķa apkures iekārtu grupa ir saunas un pirts krāsnis. Lielu lomu spēlē tas kāda veida pirtis un saunas nepieciešams kurināt – gan funkciju, gan platības ziņā. Populāri izvēlēties arī kamīnus, kas pilda divi vienā funkciju – apsilda pirts telpu un arī priekštelpu. Cilvēki pirtis izmanto atpūtai – lai relaksētos, atslābinātos un atpūstos pēc gara darba dienas. Lai krāsnis būtu maksimāli universālas un iederētos jebkāda veida interjerā, tās tiek veidotas pēc askētiskā Skandināvu dizaina. Lai pirts rituāli būtu vēl efektīgāki, iespējams pasūtīt krāsnis pēc individuāla pasūtījuma un specifikācijas. Liela nozīme, kā jebkurai apkures iekārtai, ir pirts krāsns pareizai apkopei un ekspluatācijai.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *