PVC LOGU MONTĀŽA MŪSU MĀJĀS

Populārākā izvēle klientu vidū, kad ir runa par logu iebūvēšanu vai nomaiņu, ir plastmasas logi. Lai arī mūsdienās būs grūti atrast kādu mājas fasādi, kurā nav iemontēti PVC logi, tie savas slavas gājienu sāka nedaudz vairāk kā pirms 20 gadiem. PVC logiem ir 101 variācija – ar un bez vērtnēm, dažādas krāsas, izmēri un formas, turklāt, arī PVC durvis mūsdienās nav retums. Plastmasas logu kvalitāte iet roku rokā ar ilgmūžību, kas nozīmē arī kvalitatīvu furnitūru, palodzes un daudzus citus elementus.

KĀDA MATERIĀLA DURVIS UZSTĀDĪT SAVAM DZĪVOKLIM?

Logu montāžas pakalpojumu sniedzēji, bieži vien piedāvā dažādus saistītos papildus pakalpojumus. Piekritīsit, ka labas kvalitātes durvis būs lielisks papildinājums kvalitatīviem logiem. Līdzīgi kā logiem, arī durvīm ir savas modes tendences. Daudzi cenšas sekot līdzi, aktuālajām tendencēm, lai logi būtu ne tikai mājokļa estētiskais elements, bet arī būtu droši. PVC durvis ir līdzīgas tām, kuras esam raduši redzēt balkonos un lodžijās, un tas ir vēl viens elements, kā uzstādīšana ir logu montāžas uzņēmumu pārziņā. PVC durvis ir iespējams uzstādīt ar un bez stikla rūts, visbiežāk palīgēkās vai kā izeju uz terasi. protams, ka arī šādām durvīm var uzstādīt slēdzeni. Arī metāla durvis ir populāras klientu vidū. Visas atslēgas, kas tiek uzstādītas durvīs, ir drošas un mūsdienīgas, lai mājās nebūtu jāsastop nelūgti viesi.

CIK ILGI TIEK NOMAINĪTI LOGI?

Logu montāžas pakalpojumu sniedzēji vienmēr cenšas piedāvāt pilna spektra pakalpojumu klāstu, kas nozīmē ne tikai veco logu demontāžu un jauno uzstādīšanu, bet arī iekšējās un ārējās apdares darbus un palodžu montāžu. Diez vai varēsit iedomāties logu bez palodzēm. Neatkarīgi no tā, vai uzstādāt koka vai plastmasas logus, palodžu montāža un apdares darbi būs beidzamie visā procesā. Nevajag baidīties, ka logu montāžas, apdares un palodžu montāža prasīs daudz laika, jo kvalificēti meistari darbu paveiks ātri un bez liekām problēmām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *