LOGU UZSTĀDĪŠANA JEBKĀDAI ĒKAI.

Jebkurai ēkai ir nepieciešami logi, tādēļ projektējot lielas celtnes vai būvējot mazu šķūnīti, vienmēr nepieciešams ieplānot vietu logiem. Dabiskāku gaismas avotu telpai būs grūti atrast kā arī, logi veic arī ventilācijas funkciju un var kalpot arī kā dekoratīvs elements mājas fasādē. Jau izsenis logam ir bijusi ne vien funkcionāla, bet arī dekoratīva loma arhitektūras stila un laikmeta atspoguļošanai, kas ir īpaši novērojams ne viens sakrālu celtņu arhitektūrā, bet arī dzīvojamo ēku fasādēs arī mūsdienās. Mūsdienu tehnoloģija rada brīnumus, tādēļ iespējams izgatavot logus pēc jebkura klienta vēlmēm un pat specifiskām vajadzībām.

Ieskaties piedāvājumā – https://luksslogi.lv/

KĀDA VEIDA LOGU RĀMJUS IZVĒLĒTIES?
Šī gadsimta sākumā Latvijā ienāca jauna tendence celtniecībā logu rāmju veidošanai izmantot plastmasu, kas nu jau ir kļuvusi par ierastu praksi ikvienā mājoklī. Pakešu logi, jeb plastikāta logi, ir pats izplatītākais logu veids, tie ir tik pat funkcionāli, izturīgāki par koka logiem. Bieži vien klienti izvēlas arī alumīnija logus. Alumīnija logi ir droši, ar labu ventilāciju un ugunsdroši. Šāda veida logi mēdz kalpot četras reizes ilgāk par plastikāta un koka logiem, as tos, principā, padara mūžīgus. Alumīnija logu rāmji ir lieliski savienojami ar jebkāda veida ēkas fasādi, piedevām tie neizskatās smagnēji un ekscentriski, kā sākotnēji varētu likties. Ļoti svarīgi, lai logu montāža notiktu profesionāli, izmantojot pareizas tehnikas un kvalitatīvus manteriālus, jo nepareizi uzstādīti logi var radīt dažādas problēmas – kondensāta un mitruma uzkrāšanossliktas ventilācijas rezultātā, attiecīgi mitrums kalpo kā laba augsne pelējuma sēnītei un citām nepatīkamām lietām.

IEKŠĒJĀ UN ĀRĒJĀ APDARE TAVAM DZĪVOKLIM.
Protams, lai loga montāža būtu pilnīgā, ir nepieciešama gan iekšējā, gan ārējā apdare. Ar apdari parasti tiek saprasta loga ailes kosmētiskā uzlabošana un palodzes uzstādīšana gan iekšpusē, gan ārpusē. Lielu lomu šajā procesā ieņem iekšējo un ārējo sienu stāvoklis, kas nosaka piemērotu materiālu izvēli darbu veikšanai.
ATBILSTOŠI VĀRTI UN ŽOGS JŪSU MĀJAI.
Ēkām, it sevišķi privātmājām, ir par maz tikai ar jauniem un skaistiem logiem, jo nepieciešams arī labs žogs, izturīgi vārti un durvis. Visu ārējo fasādi ir iespējams izgatavt pēc vienota stila.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *