Pie kā pasūtīt uzlīmes reklāmas vajadzībām?

Uzlīmes tiešām ir kā viena no uzņēmuma reklamēšanas vai identitātes prezentācijas veidiem. Uzlīmju izgatavošana notiek uz papīra vai varbūt sava veida plēves, kura aizmugurējā puse tiek pārklāta ar līmi. Uzlīmju apakšdaļa visbiežāk ir papīrs, kas jau aizsargā ar līmi noklāto pusi no pirms laicīgas pielipšanas. Tās priekšējā pusē tad ir attēls vai teksts. Uzlīmes tiek izmantotas praktiski uz jebkādas līdzenas virsmas (plastmasas, stikls, metāla loksnēm). Tomēr drukas veikals šeit parasti izvēlas līmes pamatu, ja ir skaidrs uz kādas virsmas klients līmēs uzlīmes.

Kas jāsaprot tieši par uzlīmēm, pirms tam, kā pasūtīt?

Pirms tam kā tiek pasūtītas, piem., apaļas uzlīmes vai mēģināts noskaidrot cenu, būtu jāsaprot kādi drukas tipi pastāv un tad ar ko gan viņi atšķiras.
• Flexo druka jeb fleksogrāfija. Tieši šī metode būs laba, ja, izmantojot automātisko iepakojumu, vajadzīga ievērojama uzlīmju aprite. Daudzveidība formām vai košs attēls, reljefs, kā arī lakošana – dažnedažādu tehniku izmantošanas rezultātā varētu sasniegt labas kvalitātes personalizētas uzlīmes.
• Ofseta druka. Šajā gadījumā uzlīmju druka pielieto pašlīmējošos papīru. Kad būs nepieciešams iepakojums vai arī sienas uzlīmes, vajag drukāt uzlīmes, kuras būs liela izmēra un taisītas pēc ofseta drukas.
• Digitālā druka. Šajā gadījumā uzlīmju druka un cena būs līdzsvarā, tieši šis būs izdevīgi mazām tirāžām. Taču, kad tiek drukāts uz digitālās preses, uzlīmes saķere mazliet mazinās.
• Liela formāta uzlīmju druka šobrīd jau ir populārs veids. Šī veida metodes priekšrocība ir šķīdinātāju un noturīgu tintes pielietošana, gan arī robošana bez šuvēm. Ir iespēja griezt uzlīmes bez drukāšanas.
• Sietspiede ir sava veida īpatnēja metode, kas sniedz iespēju izdrukāt produktu, izmantojot sudraba vai zelta krāsas. Metāliskās personalizētas uzlīmes rotās visus suvenīrus. Tātad, priekš tam, lai pagatavotu lieliskas, pārdomātas uzlīmes, būtu vajadzīga plēve, kas pati līmējās.
Šobrīd saprotot, kā tiek taisītas personalizētas uzlīmes, droši var piemeklēt priekš sevis piemērotāko veidu un izdarīt savu uzlīmju pasūtīšanu.

Kurā vietā varētu būt pasūtītas personalizētas uzlīmes?

Šodien ir izdevīgāk un vēl ērtāk izmantot to drukas veikalu servisu, kuriem ir sava ražošana. Griežoties reklāmas aģentūrā, klients saskaras tikai ar starpnieku, kurš saņem peļņu kā no paša izgatavotāja, tā arī no klienta. Griežoties pēc pasūtījuma, jāizprot kādu tieši pakalpojumu klāstu vēlaties, vai tā būs vien dažu uzlīmju izgatavošana, ko iespējams viegli pasūtīt pašam, veikt apmaksu un arī ātri saņemt. Vai arī būs vajadzīgs ievērojams pasūtījums, kur nepieciešams līgums, kur jau būs atrunāti visi termiņi. Izprotiet savus apjomus un sameklējiet atbilstošu uzņēmumu. Pēc tam jau var iepazīties ar visām rekomendācijām un vēl mājas lapu, lai varētu pārliecinātos par veikto izvēli.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *