LOGU LOMA ARHITEKTŪRĀ UN FUNKCIONALITĀTĒ

Par celtniecības un arhitektūras tendencēm mums stāsta ne tikai fasādes, bet arī dažādi elementi, tostarp, logi. Mūsdienu tendences rāda, ka cilvēki izvēlas pēc iespējas lielākus logus, lai telpā ieplūstu maksimāli daudz dabīgā apgaismojuma. Arhitektūrā logu formai un izgatavošanas materiāliem ir ne tikai praktiska, bet arī dekoratīva, laikmeta liecinieka funkcija, pēc kura var daudz spriest par to, kā vēsturiski ir veidojusies māksla, arhitektūra, celtniecība un arī to, kā ir ritējusi cilvēku ikdiena. Mūsdienās ir iespējams izveidot tieši tādus logus, ailes un arkas, kādas ir nepieciešamas klientam un viņa mājoklim ai biroja telpām, bez stresa par to, vai nebūs jāveic pārbūvēšanas darbi.

MODERNU MATERIĀLU LOGU MONTĀŽAS IESPĒJAS

Klientiem ir iespēja izvēlēties ne tikai PVC logus. Koka un alumīnija logi ir tik pat populāra izvēle. Ugunsdrošība ir tā īpašība, kas piemīn alumīnija logiem. Alumīnija logi ir ideāla izvēle komercobjektie, biroju ēkam, bet, protams, tos var montēt arī mājokļos. Alumīnija logu rāmji ir pieejami dažādos krāsu toņos, kas ļaus tos piemērot jebkādas krāsas fasādei. Koka logi ir vēl viena populāra klientu izvēle. Mūsdienās koku logu izskats ir mainījies, un tie neizskatās tā, kā pirms gadiem 60. Koka logu rāmji ir līdzīgi plastmasas – tie darbojas pēc vienas sistēmas un nodrošina tik pat lielu termoregulāciju, ventilāciju un izolāciju kā plastmasas jeb Pvc logi. Koka logu uzbūvē visi mehāniskie risinājumi ir tādi paši kā plastmasas un alumīnija logiem, ieskaitot ventilācijas iespējas un hermētiskumu.

KAS IETILPST APDARES DARBOS PĒC LOGU MONTĒŠANAS?

Svarīgi pievērst uzmanību arī iekšējai un ārējai apdarei. Iekšējā un ārējā apdare sevī ietver kosmētisko darbu veikšanu pēc logu montāžas un arī palodzes uzstādīšanu gan iekšpusē, gan ārpusē. Lielu lomu šajā procesā ieņem iekšējo un ārējo sienu stāvoklis, kas nosaka piemērotu materiālu izvēli darbu veikšanai. Kad logu montāža ir pabeigta, tad var sākt domāt par jauniem vārtiem, durvīm vai pat garāžu vārtu uzstādīšanu. Saprotams, pastāv iespēja visus šos elementus pasūtīt vienādā stilā, lai fasādes eksterjers būtu gaumīgs un acij tīkams, ne vien funkcionāls.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *