Ko tad nepieciešams zināt konkrēti par to, kā parasti tiek drukātas uzlīmes?

Apaļas uzlīmes un arī cita veida ir attēli, kas tiek drukāti uz pašlīmējošas virsmas, jeb, papīra vai arī īpašas plēves, kuras paredzētas šādu drukāto materiālu uzlīmēšanai uz dažādām virsmām. Uzlīmes pamatā izvēlās, kā mārketinga priekšmetu. Turklāt konkrēti tāda varianta poligrāfija mūsdienās būs populāra, pašu uzlīmju izgatavošana sniedz iespēju īstenot veiksmīgu marketinga kampaņu ar minimālām izmaksām. Šis mārketinga paņēmiens jau ir ļoti pieprasīts tirdzniecības, kā arī servisa salonos, kur ir ievērojams klientu skaits. Tieši ar šo speciālas apaļas uzlīmes palīdzību iespējams nodot ziņas potenciālajiem pircējiem, kad tieši šeit tiek organizēta akcija vai arī būs piedāvātas atlaides vai arī tika izgatavots pavisam jauns produkts.

Kāda tad veidā iespējams pasūtīt uzlīmes?

Īstenībā uzlīmju druka un tās metodes izvēle ir ietekmējama no krāsas izvēles, attēla, pasūtītā skaita, materiāliem un cita veida momentiem, arī cena ir no tā atkarīga. Pieprasītas tehnoloģijas, kā var drukāt uzlīmes:
-Digitālā druka. Tam nav nepieciešams gatavošanās posms, tāpēc ir izdevīga uzlīmju druka tieši mazām tirāžām, bet, pieaugot klienta pasūtījuma apjomam, pašizmaksa diez vai samazināsies.
-Fleksogrāfija. Šī tehnika tiek izvēlēta, kad tiks sūtīta uzlīmju druka milzīgā daudzumā – sākot ar 50 000 gab. Tehnika ir atbilstoša darbam ar tiešām atšķirīgiem materiāliem, attēls būs spilgts un kvalitatīvs.
-Termopārneses jeb folija uzlīmju druka. Šī metode izdevīga mazām tirāžām, kas ir no tūkstotis vienībām. Šeit vajadzīgs speciāls printeris. Šeit iespējams strādāt ar kartonu, tekstilu, papīru un pat sintētiku. Tāda veida apaļas uzlīmes būs spēcīgas pret UV ietekmi, kā arī temperatūras izmaiņām.
-Ofseta druka. Piemērots drukāšanai uz kartona un papīra. Tādā izkārtojumā drukāt uzlīmes izdevīgi vidējās tirāžās.
-Termiskā drukāšana – Līdzīga termopārneses drukai, bet ar zemākas kvalitātes rezultātu. Atbilstošs tādu produktu aplīmēšanai, kur jau ir mazs uzglabāšanas termiņš – apmēram 3 līdz 4 mēn.
-Karstā drukāšana jau ir ideāli piemērota uzlīmēm, kas būs etiķetes. Attēls tiks pārvietots no klišejas uz darba virsmu zem spiediena, ņemot vērā noteiktu temperatūras režīmu. Piemērots drukai uz plēves vai auduma vai pat ādas, izmantojot hologrāfiskas vai metāliskas krāsas. Drukas termiņu nosaka tas, cik sarežģīta ir druka, pasūtījuma apjoms vai cita veida kritēriji.

Kāds tad pašapkalpošanās drukas veikals būs atbilstošākais?

Tad, kad tiks pasūtīta uzlīmju druka, cena šiem darbiem rodas no pasūtījuma daudzuma vai formas, izmantotajiem materiāliem, tirāžas, krāsu skaita. Izstrādājot reklāmas personalizētas uzlīmes dizainu, parasti tiek ievērots klientu uzņēmuma korporatīvais stils, reklāmas mērķi, mērķauditorija. Līdz ar to, ja ir skatīts drukas veikals, vislabāk izlasīt pilnīgi visas pieejamās atsauksmes par šo uzņēmumu un labi iepazīties ar mājas lapu. Jo tieši šeit var uzzināt vairāk kaut ko par kopējo uzņēmuma tēlu un saprast vai, piemēram, sadarbība būs veiksmīga. Ļoti labi, ja uzņēmums ir vairākus gadus, jo tad darbība jau būs uzlabojusies un attīstījusies. Tad varētu būt pārliecinātiem par to un arī uzticēt tiem darbu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *