DĪVĀNS – KATRAS VIESISTABAS KARALIS RAŽOTS LATVIJĀ!

Neviena viesistaba nav iedomājama bez liela un ērta dīvāna, kurā ērti atlaisties darba dienas beigās. Mēbeļu salonos un arī mēbeļu salonu interneta vietnēs varam redzēt daudz dažāda veida dīvānus dažādās cenās, formās un komplektācijās. Mēbeles pērkam to lietošanai ilgtermiņā, tādēļ jāsaprot, cik cilvēku to lietos un ko vēlamies no dīvāna sagaidīt.

Mūsdienu elastīgais piedāvājums nodrošina gan to iegādi uzreiz, gan izgatavošanu pēc speciāla pasūtījuma. Jānovērtē tas, ka mēbeles netiek ražotas Polijā vai Baltkrievijā, bet gan šeit pat Latvijā un tas attiecināms arī uz furnitūru un visām detaļām.

KĀ IZRAUDZĪTIES PIEMĒROTU DĪVĀNU?
Kā saprast, kurš dīvāns būs tas, kas dosies uz mājām? Lai neapjuktu plašajā klāstā, ir jāsaprot, kas ir tas, ko vēlamies no mēbeles sagaidīt. Piemēram, dīvāna forma. Vai uz tā būs paredzēta vieta sēdēšanai diviem vai trim cilvēkiem? Vai tas būs dīvānu komplekts? Vai vēlaties, lai izvelkamie dīvāni ir izlaižami un tam ir veļas kaste dažādu mantu uzglabāšanai? Kā redzams, dīvānu izvēlēties nemaz nav tik viegli kā sākumā varētu šķist. Tātad, skatoties uz dīvānu piedāvājumu jāsaprot sekojošais – cik daudz cilvēku uz tā sēdēs, kādas formas dīvāns būs vispiemērotākais un vai tam ir jābūt izlaižam, lai pārvērstu par guļamo platību.

KĀDI DĪVĀNI PIEEJAMI IEGĀDEI?
Atverami, izlaižami un ar veļas kasti ir tie dīvāni, kas pašlaik ir pieejami iegādei. Pēcāk seko opcija tik ļoti aktuālajiem stūra dīvāniem, kas mēdz būt kompakti, paredzēti trim sēdētājiem un lielāki, kas paredzēti kuplākām saimēm. U veida dīvāni ir kļuvuši par īstu fenomenu un kļūst pieprasītāki ar vien biežāk, it sevišķi lielu ģimeņu vidū. Arī moduļu dīvāni ir populāra klientu izvēle, jo tos ir viegli pielāgot gan telpām, gan citām vajadzībām. Latvijā ražoti dīvāni nav tikai tukšs reklāmas sauklis, jo visas mēbeļu detaļas un to salikšana, tiešām notiek pie mums. Latvijā ražotu preču iegāde ir labākais veids kā atbalstīt vietējos ražotājus jebkurā sfērā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *