VAI CHIPTUNING IR DROŠS RISINĀJUMS?

Automašīnas tiek iegādātas ne tikai kā pārvietošanās līdzeklis, bet būtiski arī izmantot visas citas tehnikas sniegtās priekšrocības, kā arī maksimāli tās optimizēt. Viens no iespaidīgākajiem optimizācijas rezultātiem ir būtiska degvielas patēriņa samazināšanās, kas pie Eiropas degvielas cenām ir nenoliedzami liels ieguvums. Chiptuning ir pakalpojums, kas palīdz būtiski uzlabot ne tikai automašīnas dzinēja darbību, bet arī citus svarīgus rādītājus. Chiptuning ir automašīnas vadības bloka optimizācija, kas pie viena palīdz samazināt arī CO2 izmešus gaisā, kas mūsdienās ir kļuvusi par ārkārtģi lielu problēmu visā pasaulē. Saprotams, ka katrai automašīnai ir ražotāja uzstādīti nosacījumi un dzinēja kapacitāte, tādēļ ar chiptuning palīdzību nekas netiek pārkāpts vai apdraudēts auto tehniskais stāvoklis. Ja runājam par cenu, tad vadības bloka optimizācija izmaksā vidēji nepilnus 200 eiro, protams, viss atkarīgs no dzinēja tipa.

Ieskaties piedāvājumā – https://www.madchip.lv

DAŽĀDA VEIDA AUTOMAŠĪNAS SISTĒMU OPTIMIZĀCIJA.

Daudziem šie jēdzieni pilnīgi neko neizteiks, taču katrs kaislīgs autovadītājs ir informēts par to nozīmi automašīnas optimizācijas procesā. Ja ir vēlme veikt EGR atslēgšanu, tad ta palīdzēs automašīnai darboties ar mazāku dzinēja temperatūru, kas nozīmē arī mazāku degvielas patēriņu un kvēpu nogulsnes. DPF risinājums ir ļoti nepieciešama lieta, jo šis kvēpu filtrs uzkrāj piesārnotās ķimikālijas, kas rodas darbinot auto un neļauj tām nonākt svaigā gaisā. Šie filtri ir regulāri jātīra, taču nevajag no tā bīties, jo šādā veidā tiek palīdzēts ne tikai savai automašīnai, bet arī videi un sabiedrībai kopumā. Arī AdBlue atslēgšana jūsu automobīlim palīdzēs kļūt ekonomiskam. AdBlue ir iespējams pilnībā atslēgt jebkurai vieglajai automašīnai.

KO DARĪT, JA PAZŪD AUTO ATSLĒGAS?

Turpinot tēmu par automašīnas chiptuning pakapojumiem, nedrīkst nepieminēt imobilaizera atslēgšanu, kas noderēs, kad ir nozaudētas atslēgas. Arī vadības bloka klonēšana ir pakalpojums, kas noteikti palīdzēs ietaupīt ne to mazāko naudas summu. Vienkāršākiem vārdiem sakot, tā ir informācijas pārnešana no viena vadības bloka uz citu, kas tiek iemontēts saplīsušā vietā. Vai klonēšana ir izdevīgāka par jauna bloka iegādi? Atbilde ir pavisam vienkārša – jauns bloks varētu izmaksāt pat pusotru tūkstoti eiro, savukārt klonēšana ir krietni lētāka.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *