IDEĀLA DĀVANA IDEĀLIEM CILVĒKIEM

Kuram gan nepatīk kādu apdāvināt vai tikt apdāvinātam pašam. Lielākās problēmas šajā procesā sagādā tieši dāvanas izvēle, ja vien nav izteiktas konkrētas vēlmes par to, ko sirds kāro saņemt. Daļa pieņem, ka dāvanai vienmēr ir jābūt pārsteigumam, bet tik pat daudzi domā, ka piemērotākā dāvana ir tā, ko jubilārs vēlas saņemt nevis kaut kas, kas visticamāk krās putekļus stāvot plauktā. Mūsuprāt, dāvanu karte vienmēr ir lieliska opcija kā iepriecināt svētku vaininieku. Maldīgi uzskatīt, ka dāvanu kartes ir iespējams iegādāties tikai dažādu preču iegādei populārākajos veikalu tīklos. Interesentiem ir pieejamas arī dāvanu kartes dažādiem pakalpojumiem un nepieredzētu izjūtu baudīšanas priekiem.

KO DĀVINĀT TIEM, KURIEM VISS IR?

Bieži vien, pirms atsevišķu svētku tuvošanās, soc. tīklos ir redzami jautājumi par to, ko vislabāk dāvināt sievietei un kādu dāvanu pasniegt vīrietim. Nenoliegsim, ka dāvanu atrašana vīrietim, kuram visticamāk viss ir un nekas jauns nav vajadzīgs, būs vissarežģītākā. Dāvanu serviss šādiem gadījumiem piedāvā iegādāties dāvanu kartes, kas neliks vilties nevienam – https://www.davanuserviss.lv/davanas-virietim/. Kā piemēram, brauciens ar Lamborghini vai brauciens ar Ferrari neatstās vienaldzīgu nevienu stiprā dzimuma pārstāvi. Brauciens ar superauto ir teju katra vīrieša sapnis un šis ir lielisks veids kā to piepildīt. Ja nepieciešama dāvana meitenei, tad nenoliedzami var izvēlēties kādu relaksācijas procedūru SPA salonā, eklēru gatavošanas meistarklases nodarbības, fotosesiju vai ko tamlīdzīgu. Jaukas dāvanas, noteikti, varēs atrast ik vienam cilvēkam un jebkādai vēlmei, turklāt, bez absolūti lieka stresa.

AKTĪVĀS ATPŪTAS IESPĒJA VISAI ĢIMENEI KĀ BRĪNIŠĶĪGA DĀVANA

Ja svarīga dāvana svētku reizei pārim, tad fantastisku pieredzi sniegs iespēja lidot ar gaisa balonu. Būsim atklāti – kurš gan negribētu piedzīvot šo lielisko sajūtu skaistā un siltā vasaras dienā. Arī pāriem ir iespēja izvēlēties dāvināt kopēju atpūtu viesnīcā un SPA, braucienu ar kuģīti, romantiskas vakariņas, utt. Dāvanu komplektācijas iespējams pasūtīt arī ģimenes atpūtai, piem., nometnes apmeklēšanu, Dinozauru parka apmeklējumu LT, atpūtu nedēļas nogalei viesu namos, dažādu Escape room apmeklējumu un pat iespēju apmeklēt ekskursiju saldējuma fabrikā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *