RIEPU UN DISKU TEHNISKĀ APKOPE JEBKURAM AUTO.

Katram auto vadītājam jāzina, ka Latvijas un visas Eiropas noteikumi paredz divus datumus, kuros obligāti ir jāveic automašīnas riepu nomaiņa. Ziemas riepas ir obligāta prasība laikapstākļos, kad pastāv risks, ka ceļa segumu var klāt ledus vai sniega kārta, savukārt vasaras riepas, tiek ražotas no savādākas gumijas, kas nodrošina lielisku saķeri ar ceļu siltākos laikapstākļos. Maldīgi uzskatīt, ka riepas ir jānomaina pašam, kā arī bligāti katru sezonu jāpērk jauns riepu komplekts. Riepu serviss visā Latvijā ir iespējams ne tikai nodrošināt kvalitatīvu riepu nomaiņu, bet arī konsultācijas piemērotāko riepu iegādei, riepu un disku tehniskā stāvokļa diagnostiku, nodrošina riepu uzglabāšanu un piedāvā citus saistītos pakalpojumus.

KĀPĒC IEGĀDĀT MAZLIETOTAS RIEPAS?
Cik droši tad īsti ir automašīnai uzstādīt nopirktas, taču lietotas auto riepas? Saprotams, ka šāds jautājums radīsies, tādēļ centīsmies rast atbildes. Jebkura veida lietotās automašīnas riepas, kas tiek pārdotas pie sertificētiem dīleriem riepu centros, ir pārbaudītas un drošas lietošanai tālāk. Riepu servisam ir jāpievērš pienācīga uzmanība, pretējā gadījumā pastāv risks neiziet tehnisko apskati, jo riepu un disku stāvoklis ir viena no tām lietām, kas tiek pārbaudītas vispirms. Lai arī eksistē noteikumi, kas nosaka cik bieži būtu jāmaina jaunas un lietotas riepas, daudz ko nosaka arī šofera braukšanas paradumi, attālumi un ceļa kvalitāte. Attiecīgi katrs autovadītājs un mašīnas saimnieks pats tikai spēj aprēķināt to, cik rentabls ir jauns vai lietots rie[u komplekts.

Riepu uzglabāšana, auto disku pārbaude un riepu diagnostika ir tikai maza daļa no visiem riepu servisa pakalpojumiem. Mazlietotās riepas Latvijas servisos visbiežāk nonāk no Skandināvijas un Vācijas, kas ir divas valstis, kuru augstās kvalitātes prasības visiem ir lieliski zināmas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *