KUR ATRAST PVC LOGU MONTĒŠANAS SERVISA SNIEDZĒJU?

Plastmasas jeb PVC logi ir klientu izvēle numur viens. Lai arī mūsdienās būs grūti atrast kādu mājas fasādi, kurā nav iemontēti PVC logi, tie savas slavas gājienu sāka nedaudz vairāk kā pirms 20 gadiem. Tos uzstāda gan dzīvojamajām, gan saimniecības telpām, tie ir pieejami dažādos izmēros un formās, ar un bez vērtnēm, kā arī populāras līdz ar to ir šāda paša tipa durvis balkoniem, lodžijām un izejām uz pagalmu. Plastmasas logu kvalitāte iet roku rokā ar ilgmūžību, kas nozīmē arī kvalitatīvu furnitūru, palodzes un daudzus citus elementus.

PVC UN METĀLA DURVJU UZSTĀDĪŠANA JŪSU MĀJĀS

Logu montāžas pakalpojumu sniedzēji, bieži vien piedāvā dažādus saistītos papildus pakalpojumus. Piekritīsit, ka labas kvalitātes durvis būs lielisks papildinājums kvalitatīviem logiem. Līdzīgi kā logiem, arī durvīm ir savas modes tendences. Logiem ir jābūt drošiem, ne tikai vizuāli acij tīkamiem un funkcionāliem. Pieprasīti ir ne tikai PVC logi, bet arī PVC durvis, kas tiek uzstādītas, visbiežāk, privātmājās(vairāk informācijas skatīt te – stikla paketes). PVC durvis ir ērti uzstādīt palīgēkās un vietās, kur, varbūt, pat nav vajadzīga loga rūts. protams, ka arī šādām durvīm var uzstādīt slēdzeni. Mūsdienās daudzi izvēlas dot priekšroku metāla durvīm. Mūsdienās visas ražotās durvis tiek uzstādītas ar ārkārtīgi drošām atslēgām.

KĀDĒĻ BŪTISKI PAREIZI MONTĒT LOGUS?

Logu montāžas pakalpojumu sniedzēji vienmēr cenšas piedāvāt pilna spektra pakalpojumu klāstu, kas nozīmē ne tikai veco logu demontāžu un jauno uzstādīšanu, bet arī iekšējās un ārējās apdares darbus un palodžu montāžu. Diez vai varēsit iedomāties logu bez palodzēm. Neatkarīgi no tā, vai uzstādāt koka vai plastmasas logus, palodžu montāža un apdares darbi būs beidzamie visā procesā. Parasti visi darbi, kas saistīti ar logu montāžu, tiek izdarīti tajā pašā vai retāk nākošajā dienā, tādēļ satraukumam, par to, ka darbi ievilksies, nav pamata.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *