KUR ATRAST JAUNAS RIEPAS?

Ikviens autovadītājs zina, ka riepu tehniskajam stāvoklim ir liela loma ceļu satiksmes drošībā. Viens no rādītājiem, kas nosaka riepu kvalitāti, ir protektora dziļums, kam jābūt atbilstošam normatīvajiem aktiem, pretējā gadījumā, riepas nav derīgas lietošanai. Daudzi riepas izvēlas, balstoties uz cenas faktoru, kas ne vienmēr norāda uz riepu kvalitāti, jo, kā jau daudzās jomās, ne vienmēr dārgākais nozīmē labāko, taču taupīt arī nebūtu prāta darbs. Ja pienācis laiks riepu maiņai, taču nav ne jausmas, kādas hankook vasaras riepas būs piemērotākās, riepu garāžas speciālisti noteikti palīdzēs ar padomu. Riepu garāžas piedāvā dažāda veida pakalpojumus, kas saistīti ar riepu un disku balansēšanu, labošanu, uzturēšanu kārtībā un pat riepu uzglabāšanu ārpus sezonas.

KĀDUS SERVISU NODROŠINA RIEPU SERVISS?

Riepu garāžā pieejami visdažādākie riepu, disku un riteņu apkopes pakalpojumi. Viens no lielākajiem mītiem, kas saistīts ar riepām un riteņiem, ir to diski, jo daudzi uzskata, ka tas ir nevis svarīgs ritošās daļas elements, bet gan dekoratīva pievienotā vērtība. Lai pārliecinātos par savas automašīnas disku tehnisko stāvokli, droši varat doties uz riepu garāžu. Riepu maiņa, uzstādīšana, riepu uzglabāšana ārpus sezonas, balansēšana, disku apkope un dažādi citi pakalpojumi ir riepu servisa pakalpojumu klāstā. Riepas parasti tiek izvēlētas atbilstošas budžetam un nepieciešamībai, balstoties uz braukšanas paradumiem. Cik autovadītāju, tik braukšanas veidu, kas nozīmē to, ka riepu garāžas meistara konsultācija riepu maiņas jautājumos, nāks tikai par labu.

JAUNU UN MAZLIETOTU MAŠĪNAS RIEPU PIRKŠANA SERVISĀ

Riepu servisi piedāvā iegādāties gan jaunas, gan mazlietotas riepas. Visbiežākais iemesls tam, kādēļ autovadītāji izvēlas iegādāties mazlietotas riepas un to komplektus, ir cena, kas var būt ievērojami mazāka. Nevajag bīties no tā, ka riepas ir jau lietotas, jo riepu serviss tās pārbauda un atzīst par drošām lietošanai. Lietotas auto riepas vislabāk iegādāties sertificētos riepu servisos, jo šādām riepām ir garantijas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *