KURĀ VIETĀ RĪGĀ VAR NOMAINĪT VAI SALABOT VĒJSTIKLU?

Vējstikla maiņa ir viens no svarīgākajiem automašīnas servisa elementiem. Iemeslu tam, kādēļ būtu nepieciešama vējstikla maiņa, netrūkst. Piemēram, problēma, no kuras vēlas izvairīties katrs autovadītājs – lidojoša akmens radīts bojājums, kas, laikus nenovērsts, var radīt lielas galvassāpes un izdevumus. Vējstiklus izgatavo pēc īpašas tehnoloģijas, kas tos padara izturīgākus un funkcionālākus par pārējiem auto stikliem(spied te – adas). Vējstiklam nav tikai caurredzamības funkcija automašīnas uzbūvē, bet tas kalpo arī atbalstam visai auto uzbūvei, attiecīgi, neliela novirze no normas, var radīt problēmas citās automašīnas daļās.

KĀ PASARGĀT SAVU AUTOMAŠĪNU NO ŠĀDĀM PROBLĒMĀM

Automašīna ir taustāmu fizikas likumu kopa, kas savstarpējas mijiedarbības rezultātā brauc pa ceļiem visā pasaulē. Līdz ko šis fizikas elementu kopums tiek traucēts, sākas dažādas problēmas. Varētu šķist, ka vējstikla nozīme ir maznozīmīga un tikai sargā braucējus no vēja, taču, kalpojot arī kā konstrukcijas elementam, tā kopšana prasa tik pat lielu rūpību kā citas automašīnas daļas. Gadu gaitā uzkrātā pieredze un zināšanas ļauj servisa darbiniekiem piedāvāt vislabāko risinājumu katrai problēmai. Šī iemesla dēļ pakalpojumi ir pieejami jebkāda vecuma automašīnām – gan tām, kurām ir jau 20, gan tām, kas tikai pāris gadus vecas.

KĀDI SERVISA PAKALPOJUMI TIEK PIEDĀVĀTI?

Apskatot bojājumu, servisa darbinieki varēs pateikt, kāda veida labošanas vai nomaiņas darbi ir jāveic. Lai vējstiklu plaisas būtu iespējams salabot, bojājumam ir jāatrodas noteiktā pozīcijā attiecībā pret centru un malām. Neatkarīgi no bojājuma, servisa veids tiek noteikts individuāli katrai automašīnai. Servisa meistariem būs pa spēkam jebkāda veida bojājumu novēršana. Paša vējstikla pilna nomaiņa var prasīt nedaudz ilgāku laiku, taču plaisu likvidēšana un stiklu labošana prasa vien pusstundu. Stikla labošana, viennozīmīgi, būs ekonomiskāks risinājums par stikla nomaiņu, taču, ieteikums paļauties uz mehāniķa sacīto.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *