KVALITATĪVA AUTO APKOPE JUGLĀ.

Kā ar jebkuru lietu, ko iegādājamies, ir jāsaprot, ka arī automašīna prasa rūpes un apkopi jau no pirmās dienas. Laika gaitā jebkurai automašīnai var būt vajadzīga servisa apskate, lai pārbaudītu spēkratu pirms nākošās obligātās tehniskās apskates. Sertificētu Toyota un Lexus autocentru ir iespējams atrast Rīgā, konkrētāk Juglā. Dzinēju remonts, ritošās daļas diagnostika un remonts, nemaz nerunājot par auto elektriķi, disku un riepu balansēšanu un citiem vitāli nepieciešamiem pakalpojumiem, kam jābūt pieejamiem ik vienam automašīnas īpašniekam, ir pieejami autoservisā Juglā. Pieredzes bagāti automehāniķi, kas regulāri papildina savas zināšanas ne tikai vispārēji, bet arī dažādās speciālās nozarēs, ir īsta vērtība, ko par labu esam atzīst daudzi.

AUTO DIAGNOSTIKAS PAKALPOJUMI JUGLĀ.

Klientu vidū vienmēr visaugstāk tiks novērtēti tie autoservisi, kas piedāvā plaša profila pakalpojumus, lai nebūtu jāizveidojas situācijai, kurā klientam ir nepieciešams braukt no servisa uz servisu, lai likvidētu visas auto radušās problēmas. Ja dzirdat apzīmējumu par to, ka auto lexus serviss piedāvā visa veida pakalpojumus, tad zināt, ka tā tik tiešām ir – viss, sākot no auto evakuācijas līdz pat lukturu regulēšanai. Sertificētie servisa centri piedāvā savus pakalpojumus jebkura zīmola automašīnai. Palīdzība netiks atteikta nevienam, turklāt, tā tiks veikta maksimāli ātri un kvalitatīvi!

TOYOTA UN LEXUS LICENCĒTS SERVISS JUGLĀ.

Sertificēts Toyota autoserviss, nozīmē zinošus darbiniekus un lieliskus risinājumus tieši šo automobīļu problēmu novēršanai. Gadu gaitā serviss no viena sertificēta tehniķa ir izaudzis līdz deviņiem speciālistiem un var vienlaikus pie sevis uzņemt pat astoņas automašīnas, kas nozīmē ātrāku problēmu novēršanu lielākam klientu skaitam. Cenas autoservisos tiek noteiktas, balstoties uz pašu problēmu, to, vai nepieciešamas rezerves detaļas un arī uz darba ilgumu un sarežģītību. Visas izmaksas ir caurspīdīgas un aptuvenie izdevumi tik atrunāti jau pirms darbu veikšanas. Ja esat palicis uz ceļa ar salūzušu auto, tad autoevakuātora pakalpojumi būs tieši laikā. Servisa darbinieki neatteiks palīdzību arī gadījumos, kad jāuzpilda kondicionieris, jānomaina riepas vai eļļa vai pat jānorgulē lukturi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *