PLASTMASAS LOGU MONTĒŠANA LATVIJĀ

Plastmasas logi jau izsenis ir cilvēku izvēle numur viens, kad runa ir par logu nomaiņu mājoklī. Tie kļuva populāri deviņdesmito gadu beigās un divtūkstoš gadu sākumā, kad plastmasas logi bija ekskluzīva parādība, taču mūsdienās, tie ir kļuvuši par populārāko risinājumu ikvienam. Tos uzstāda gan dzīvojamajām, gan saimniecības telpām, tie ir pieejami dažādos izmēros un formās, ar un bez vērtnēm, kā arī populāras līdz ar to ir šāda paša tipa durvis balkoniem, lodžijām un izejām uz pagalmu. Protams, ka pvc logi savu kvalitāti nodrošina ne tikai ar iebūvēto sistēmu, bet arī furnitūru, palodzēm, stikla kvalitāti un citiem rādītājiem.

KĀDUS PIEDĀVĀJUMUS SNIEDZ LOGU MONTĀŽAS KOMPĀNIJAS?

Logu montāžas pakalpojumu sniedzēji, bieži vien piedāvā dažādus saistītos papildus pakalpojumus. Skaidrs, ka labiem logiem jābūt komplektā ar labām durvīm. Lai nodrošinātos pret nelūgtu ciemiņu apmeklējumiem, daudzi seko līdzi tendencēm arī durvju montāžas pakalpojumos. Balkonus un lodžijas esam raduši redzēt ar PVC durvīm. PVC durvis ir ērti uzstādīt palīgēkās un vietās, kur, varbūt, pat nav vajadzīga loga rūts. PVC durvis ir drošas, tās var būt arī slēdzamas. Mūsdienās daudzi izvēlas dot priekšroku metāla durvīm. Jāņem vērā, ka metāla durvis noteikti nāks komplektā ar drošu atslēgu.

LABS, ĀTRS UN MŪSDIENĪGS APDARES DARBU PIEDĀVĀJUMS

Pēc logu montāžas noteikti ir nepieciešams veikt arī iekšējās un ārējās apdares darbus, lai neatkarīgi no gadalaika logi pildītu savu funkciju pilnībā, nerastos problēmas ar telpas apkurināšanu, vēdināšanu, liekām smakām un daudz ko citu. Nepieciešams ielāgot, ka kvalitatīvi un pareizi uzstādīti logi, novērš kondensāta un pelējuma sēnīšu rašanos, kas, savukārt, sniedz papildus drošības sajūtu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *