APKURES IESPĒJAS MĀJĀM

Ziema, rudens un pavasara pirmie mēneši ir laiks, kad telpu apsilde ir aktuāla jebkur pasaulē. Podiņu krāsnis un pilsētas centrāpkure jau labu laiku nav tikai vienīgās opcijas telpu apkurināšanai – sildītāji, gaisa kondicionieri ar siltā gaisa opciju, akmens un čuguna krāsnis, dažādi apkures katli – atliek vien izvēlēties piemērotāko. Pirms apkures veida izvēles, jāsaprot, kas ir vispiemērotākais konkrētajām telpām. Daudzdzīvokļu namos nav daudz iespēju kā tikai radiatori ar centrālapkuri, taču privātmāju iedzīvotāji līdz apkures katliem izvēlas arī krāsns apkuri. Podiņu krāsnis un kamīnus pamazām aizstāj ziepjakmens krāsnis un kamīni, kas ir askētiski savā dizainā, taču nodrošina pat lielu telpu apsildi, izmantojot nelielu malkas patēriņu. Vairāk informācijas skatīt te – (https://www.tulikivi.lv/katalogs/pirts-krasnis/), kā arī zemāk rakstā!

MŪSDIENĪGI STŪRA KAMĪNI UN KRĀSNIS JEBKURAI TELPAIMĀJOKLĪ

Kamīns un krāsns, pavisam noteikti, telpai spēj piešķirt patīkamāku gaisotni un veicināt pozitīvas emocijas. Stūra kamīni ir aprīkoti ar platām durvīm, kas ļauj droši vērot liesmas un telpā sagaidīt siltumu. Pateicoties tam, ka krāsnis ir iespējams izveidot dažādās krāsās un pielāgotas klienta vēlmēm un telpas iespējām, tās iederēsies jebkurā interjerā. Individuālie pasūtījumi nereti tiek papildināti ar dažādām ekstrām un papildus opcijām, piemēram, malkas cepeškrāsni. Krāsnis un kamīni tiek būvēti no ziepjakmens, kas, pateicoties savam ķīmiskajam sastāvam nodrošina vieglu apstrādi un vienmērīgu uzsilšanu un siltuma noturēšanu.

KĀ IZVĒLĒTIES PIRTS KRĀSNI?

Atsevišķa apkures iekārtu grupa ir saunas un pirts krāsnis. Arī šeit lielu nozīmi diktē tas, kādas vēlmes ir pasūtītājiem un kādas pirtiņas vai saunas ir nepieciešams kurināt. Populāri izvēlēties arī kamīnus, kas pilda divi vienā funkciju – apsilda pirts telpu un arī priekštelpu. Cilvēki pirtis izmanto atpūtai – lai relaksētos, atslābinātos un atpūstos pēc gara darba dienas. Lai krāsnis būtu maksimāli universālas un iederētos jebkāda veida interjerā, tās tiek veidotas pēc askētiskā Skandināvu dizaina. Lai pirts rituāli būtu vēl efektīgāki, iespējams pasūtīt krāsnis pēc individuāla pasūtījuma un specifikācijas. Svarīga ir arī pirts krāsns pareiza apkope un ekspluatācija.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *