KVALITATĪVI UN PROFESIONĀLI RISINĀJUMI LOGU IZGATAVOŠANA UN UZSTĀDĪŠANAI

Latvijā un lielākajā daļā Eiropas jau vismaz 20 gadu garumā ēku fasādēs dominē PVC logi. Jauniem un kvalitatīviem logiem ir liela loma telpas un visas mājas energoefektivitātes celšanā. Stikla pakešu logi nodrošina pareizu ventilāciju, nodrošina skaņas un siltuma izolāciju, kā arī labi izskatās. Mūsdienās pieejama arī koka un alumīnija logu iebūvēšana. Koka logi jau sen neizskatās un nefunkcionētajā klasiskajā izpratnē, kāda piemīt lielai daļai klientu. Arī logi ar koka rāmi ir tik pat funkcionāli un moderni kā plastmasas logu sistēmas. Alumīnija logi ir ar augstu karstumizturību, attiecīgi tie ir ugunsdroši, savukārt koka un plastmasas logi labi izskatās, ka ēka ir interesants eksterjers. Visi logi tiek uzstādīti profesionāli, tiem ir 5 gadu garantija. Līdzās iekšējo un ārējo palodžu uzstādīšanai, svarīgi apsvērt arī insektu tīkla uzstādīšanu.

KUR IZMANTO PVC DURVIS?

Metāla un PVC durvju uzstādīšana ir vēl viens pakalpojums, ko klienti izvēlas reizē ar logu montāžu. PVC durvis ir labs risinājums izejai uz terasi, balkonu, sētas durvīm, kā arī tās daudzi izvēlas, kā ieeju garāžās, saimniecības ēkās un tamlīdzīgās mājokļa vietās. Plašas dizaina un arī funkciju iespējas, jo tās iespējams veidot arī bīdāmas. Ja nepieciešamas jaunas ieejas durvis mājoklī, iesakām izvēlēties metāla durvis jo tām ir augsta drošības un izturības pakāpe. Pēc uzbūves tās ir dažādas un pirms iegādāšanās ieteicams konsultēties par to, kādas durvis ir piemērotas dzīvoklim un kādas privātmājai, jo to reaģēšana uz apkārtējās vides iedarbību var būt atšķirīga.

KĀDI VENTILĀCIJAS VEIDI IESPĒJAMI DZĪVOKĻIEM UN MĀJĀM?

Telpu ventilācijai ir milzīga nozīme ne tikai ēkas termoregulācijā, bet arī iedzīvotāju labsajūtas nodrošināšanā. Mūsdienās ir dažādas ventilācijas sistēmas uzstādīšanas iespējas. Visvienkāršākā būs pasīvās ventilācijas sistēmas izveide, kas ir iebūvēta logos. Piespiedu ventilācija, jeb ventilators ir lieliska izvēle tām telpām, kurās dabiskā gaisa plūsma ir nepietiekoša. Mūsdienīgākas gaisa ventilēšanas sistēmas darbojas, izmantojot elektrību, taču par patēriņu nav jāuztraucas, jo tas ir līdzīgs vienai LED spuldzītei.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *