AUGSTAS KVALITĀTES RIEPU UN DISKU MONTĀŽA UN SERVISS RĪGĀ

Katrs auto vadītājs zina, ka rūpes par savu un pasažieru drošību, sākas ar automašīnas teicamu stāvokli, tajā skaitā arī riepas. Ziemas riepu izmantošana ir obligāta gada vēsākajos mēnešos, taču, dabas untumi ir dažādi, tādēļ viss atkarīgs no laikapstākļiem. Vasaras riepas  ieteicams sākt lietot, kad nedēļu no vietas ir bijis siltāks pat +7 grādiem. Vislabākais risinājums te ir riepu maiņa tad, kad laikapstākļi aiz loga ir gana stabili un nav novērojams apledojums un atkalas.

RIEPAS UN DISKI

Diski nav tikai dekoratīvs riepu elements, kas noslēpj, varbūt, acij ne tik vizuāli tīkamas detaļas. Jebkurā riepu servisā ir iespējams izmantot disku remonta pakalpojumu. Saistībā ar diskiem, tiek piedāvāta disku taisnošana, disku remonts pēc deformācijas un bojājumiem, disku slīpēšana, krāsas atjaunošanu jebkurā tonī, pēc klienta vēlmēm. Ir svarīgi novērst visus konstatētos riepu un disku bojājumus savlaicīgi, jo to esamība tiešā veidā ietekmē automašīnas vadāmības drošību. Dažāda veida tehniskā apkope, kas saistīta ar riepām ir servisa darbinieku pamata pienākumi. Tas tiek veikts ar kvalitatīvām iekārtām un materiāliem. Riepu servisa darbiniekiem nav iemesla neuzticēties – viņu viedoklis par jaunu riepu iegādi un specifiski ieteikumi ir jāņem vērā. Riepu remonts aizņem vidēji 30 minūtes laika, attiecīgi nebūs jākavē ieplānotās dienas gaitas.

KVALITATĪVS RIEPU SERVISS KATRAM KLIENTAM

Kvalitatīvs riepu un disku serviss var nozīmēt daudz jaunu un patstāvīgu klientu ilgtermiņā, kas nozīmē kvalitāti un zināšanas. Servisa kvalitātes garantija ir obligāta komponente, kas tiek sniegta kopā ar pakalpojumiem katram klientam. Neatkarīgi no tā, vai serviss nepieciešams riepām vai diskiem, pakalpojums tiek sniegts ar augstāko atbildības sajūtu. Svarīgi atrast tādus automašīnas apkopes speciālistus, kuriem pilnībā uzticaties. Auto servisa kvalitātei ir liela nozīme, jo kvalificēt darbinieki rūpējas par drošību uz ceļiem, laikus novēršos potenciālus apdraudējumus, kas var rasties aktīvi piedaloties ceļu satiksmē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *