ZEMES IEGĀDES UN MĀJAS CELTNIECĪBAS IESPĒJAS RĪGAS APKĀRTNĒ

Ja vēlaties baudīt mieru no ikdienas kņadas, bet saglabāt modernu dzīves stilu, tad privātmāju ciemats Murjāņos būs tas kas vajadzīgs. Tas viss atrodams 20 minūšu braucienā no Rīgas, kas rada ideālus apstākļus nokļūšanai darbā un mājās. Privātmāju ciematu piedāvājumu mūsdienās izvēlas daudzi. Tas ir jūsu paša zemes gabals un privātmāja, sakārtotā un tīrā apkārtnē, nav jāuztraucas par visu birokrātiju, kas mēdz sagādāt lielas galvassāpes, tiek piedāvāti papildus apsaimniekošanas pakalpojumi un citi risinājumi tam, lai ikdiena mājās būtu mierpilna un harmoniska. Moderni mājokļi, kas veidoti HI-tech stilā un iekļaujas ciemata misijā un vīzijas redzējumā. Pirkt zemi Murjāņos nav ekstra, bet gan lieliska iespēja izveidot savu ideālo mājvietu. Māja atradīsies slēgtā teritorijā un tiek slēgts apsaimniekošanas līgums, kas paredz dažādu apsaimniekošanas pakalpojumu sniegšanu, kas ir iekļauti līguma cenā, kā arī par papildus samaksu iespējams pieteikt papildus pakalpojumus(vairāk skatīt te – nekustamo īpašumu apsaimniekošana). Ir pavisam viegli realizējams dzīvot klusā, skaistā vietā pie dabas, nezaudējot saikni ar visu, kas ir pārdesmit minūšu braucienā no mājām.

KAS RŪPĒJAS PAR TERITORIJAS APSAIMNIEKOŠANU?

Lai atvieglotu dzīvi iedzīvotājiem un uzturētu patīkamu atmosfēru īpašuma teritorijā, tiek nodrošināti dažāda veida apsaimniekošanas pakalpojumi. Ziemā nav jāuztraucas par piesnigušiem un neizbraucamiem ceļiem, kas liktu kavēt darbu vai citas darīšanas, rudenī par slapju lapu kalniem un sakopta apkārtne priecēs visu cauru gadu. Skaistu un sakārtotu apkārtni nodrošina apsaimniekošanas pakalpojumi visa gada garumā, ieskaitot dārzniecības darbus. Mūsdienās cilvēki dzīvo laika trūkumā, tādēļ mēdz būt situācijas, kad var neatlikt tik daudz laika savlaicīgai apkārtnes sakopšanai, tādēļ šāda veida pakalpojumi ir ļoti vērtīgi.

VAI TERITORIJĀ ATRODAS ŪDENSTILPNES?

Lai arī ciemats atrodas 20 minūšu braucienā no Rīgas, varētu rasties šaubas par to idillisko mieru, taču, varam nomierināt, ka bažām nav pamata, jo teritorijā ir ierīkots mežs un dīķi. Skaidrs, ka ar šādām ekstrām atpūta ūdens ir neizbēgama un ir vēlme to darīt sakoptā apkārtnē. Apsaimniekošanas pakalpojumos ietilpst arī šo vietu uzturēšana kārtībā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *