KĀ PAVADĪT ATPŪTU PIE ŪDEŅIEM?

Ik viens no mums vēlas atvaļinājumu un brīvdienas, pavadīt bez sirdsapziņas pārmetumiem un atpūšoties, neko nedarot vai arī pilnīgi pretēji – baudot diezgan aktīvu atpūtu ar ģimeni un draugiem ārpus mājas. Šāds atpūtas veids ir viens no lieliskākajiem un pēc tā var just ne tikai fizisko, bet arī emociju pieplūdumu un laimes horomonu izdalīšanos organismā. Upes, ezeri un jūras krasts vasarā čum un mudž no atpūtnieku skaita un daudzi tajā saskata biznesa iespējas, ko labprāt arī izmanto. Tiek rīkoti pikniki, daudzi labprāt makšķerē un arī pārlaiž naktis teltīs(ieskaties te – sup saulriets). Laivu nomas, visbiežāk, ir atrodamas tur pat kempingu krastos, tādēļ šī pakalpojuma sniedzēji nebūs tālu jāmeklē.

KAS IR E-FOIL UN VAI LATVIĀ TAS IR PIEEJAMS?

Pie kā var iznomāt ūdens atrakcijas – laivas un sup dēļus? Daudzi, kuriem šie pakalpojumi ir aktuāli, nemaz nenojauš, ka risinājums nav jāmeklē tālu. Laivu nomas pakalpojumi bieži vien ir izvietoti upju un ezeru kempingu tuvumā. Dažādu preču nomu piedāvā arī aktīvās atpūtas veikali un uzņēmumi. Uzņēmumi, kuri nodarbojas tieši ar šāda veida pakalpojumu sniegšanu, piedāvājuma klāstu mēdz papildināt arī ar dažādu kolektīvo pasākumu piedāvāšanu, piemēram, braucienu pa upi gida pavadībā, dažādu tematisko pasākumu rīkošanu uz ūdens un tamlīdzīgi. Ir iespējams nomāt ne tikai airu laivas, bet arī SUP dēļus, upju katamarānus un pat atpūtas buru jahtas. Uz jahtas izklaidēties un atpūsties var pat astoņu cilvēku liela kompānija.

KĀ ATRAST LABĀKO ŪDENS AKTIVITĀŠU VARIANTU?

SUP noma ir populāra ne tikai iesācēju, bet arī profesionāļu vidū. Maldīgi uzskatīt, ka sup dēļu izmantošana ir populāra tikai ārzemēs, jo Latvijā SUP dēļu noma ir tik pat populāra kā laivu noma. SUP dēļi apvieno patīkamo ar lietderīgo – lielisku treniņu visām muskuļu grupām, ar vēl lieliskāku atpūtu. SUP dēļi ir paredzēti katram, pat lielām kompānijām un mantu pārvadāšanai!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *