RIEPU NOMAIŅA UN DISKU SERVISS RĪGĀ

Vieglprātīga attieksme pret riepām un diskiem nav pieļaujama, jo riepas tiešā veidā veido saķeri automašīnai ar ceļu. Jaunas riepas var iegādāties oficiālajos riepu centros, turklāt vajadzības gadījumā, darbinieki neatteiks arī padomu un palīdzēs ar riepu nomaiņu. Šādos centros iespējams iegādāties visu populārāko ražotāju automašīnu riepas dažādos izmēros, lai droša braukšana vasaras un ziemas sezonā būtu jebkādos laikapstākļos. Riepu servisos strādā zinoši eksperti, kuriem ir pat vairāk kā 20 gadu ilga pieredze šajā sfērā. Meistari regulāri pilnveido savas zināšanas un seko līdzi nozares tendencēm un jaunumiem. Tas ir vienīgais veids kā nodrošināt kvalitatīvus pakalpojumus tā, lai klienti vienmēr atgrieztos un būtu apmierināti ar sniegto servisu. Iespējams uzzināt vairāk informācijas zemāk rakstā!

RIEPAS UN DISKI

Agri vai vēlu riepu maiņai būs jānotiek un kad šis laiks pienāk, riepu serviss laipni aicina katru interesentu izvēlēties sezonai piemērotas riepas par ļoti pieņemamām cenām, turklāt, ir pieejamas arī atjaunotas riepas, kuru cena ir vēl zemāka. Lai arī pastāv trīs veidu riepas – vissezonas, ziemas un vasaras, katra no tām ir ar savām fiziskajām īpašībām, kas paredzētas braukšanai konkrētos laikapstākļos. Ziemas riepas nepaliek cietas aukstā laikā, taču uz karsta asfalta var sākt deformēties. Savukārt vasaras riepas aukstā laikā zaudē savu elastību un neveido labu saķeri ar ceļu. Servisa dalībnieki noteikti izvērtēs piemērotāko riepu veidu, balstoties uz braukšanas paradumiem un ceļiem, kas tiek izmantoti ikdienā.

RŪPĪGA ATTIEKSME PRET KATRU KLIENTU

Kvalitatīvs riepu un disku serviss var nozīmēt daudz jaunu un patstāvīgu klientu ilgtermiņā, kas nozīmē kvalitāti un zināšanas. Servisa kvalitātes garantija tiek piemērota katram pakalpojumam, tādēļ klientiem nav jāuztraucas par padarīta darba precizitāti. Neatkarīgi no tā, vai serviss nepieciešams riepām vai diskiem, pakalpojums tiek sniegts ar augstāko atbildības sajūtu. Uzticamiem riepu servisa darbiniekiem nebūs problēmu paklausīt un braukt bez bēdu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *