LABĀKĀ DĀVANA – DĀVANU KOMPLEKTI SAVIEM TUVĀKAJIEM

Kad saņemam uzaicinājumu uz svētkiem, vienmēr aktualizējas jautājums par to, ko iegādāties dāvanā, neatkarīgi no tā, vai tās ir kāzas, dzimšanas diena vai Ziemassvētki. Visapkārt ir atrodamas dažādas dāvanas, kas tiks novērtētas gan tad, kad nepieciešama dāvana vīrietim, gan daiļajam dzimumam. Dāvanas meitenēm ietver daudz un dažādus piedāvājumus. Piemēram, ērti ir dāvanu komplekti, kas satur tieši to, ko dāma vēlēsies izmantot. Universāla dāvanu karte, kura sevī slēpj vairākus desmitus dažādu piedāvājumu būs īsti laikā. Arī, tad kad nav skaidrs, ko dāvināt vīrietim, šāda veida dāvanu karte ir ideāls risinājums. Arī dāvanas izvēle cilvēkam, kas novērtē labu laika pavadīšanu kopā ar saviem mīļajiem un tuvajiem ģimenes locekļiem, nesagādās problēmas(uzzini vairāk šeit – ko dāvināt meitenei). Piemēram, dāvanu karte SPA, romantiska nedēļas nogale viesnīcā, skaistas vakariņas un vēl daudz kas cits slēpjas zem šāda pāru piedāvājuma.

PĀRSTEIDZ DRAUGU AR TRAKU DĀVANU

Braucienu ar superauto, kas ir viena no pieprasītākajā dāvanām, kādu varam atrast piedāvājumā, novērtēs kā dāmas, tā kungi. Lamborghini un Ferrari tiek uzskatīti par superauto un uz Latvijas ceļiem daudz šādas, dārgas markas automašīnas, ieraudzīt nemaz nevar, tādēļ tā ir kā sava veida eksotika. Ja lemjat par labu šādas dāvanu kartes iegādei, tad ir divas iespējas – dāvanas saņēmējs pats stūres auto vai arī sēdēs kā pasažieris. Ātri auto ir tikai viena daudzām dāvanas iespējām asu izjūtu cienītājiem. Piemēram, lidojums ar gaisa balonu, būs lieliska dāvana tiem, kuriem patīk asas izjūtas, taču tai pat laikā vēlas ko savādāku.

JAUTRAS UN ROMANTISKAS DĀVANU KARTES SAVIEM MĪĻAJIEM SVĒTKOS

Sabiedrībā joprojām valda maldīgs uzskats par to, ka dāvanu kartes ir bezpersoniska dāvana, kas tiek dāvināta reizēs, kad viesi nevar izlemt par labu vienai vai otrai dāvanai. Mūsuprāt, dāvanu kartes ir tieši labākais risinājums, ja ir vēlme uzdāvināt ko tādu, ko dāvanas saņēmējs varētu izmantot pēc saviem ieskatiem, iegādājoties tieši to, kas ir nepieciešams, turklāt, kad ir nepieciešams. Neatkarīgi no tā, vai tiek dāvināta dāvanu karte veikalā vai kāda pakalpojumam, tas ir jauks žests, kura laikā tiek dāvināta iespēja!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *