OPTIKAS PREČU SALONS INTERNETĀ.

Mūsdienās atrodami dažādi redzes korekcijas līdzekļi, kas palīdz daudziem, ar redzes problēmām sekmīgi šo šķērsli dienu no dienas pārvarēt. Tiesa gan, jāteic, ka briļļu iegādāšanās nav lēts prieks un acu lāzeroperācijas ne tik, tādēļ pastāv vēl kāda opcija – kontaktlēcas. Iedala dažādus lēcu veidus, lai tās būtu piemērotas lielākajai daļai optisko īpatnību un klienti, pat ar salīdzinoši ļoti sliktu redzi, varētu izmantot kontaktlēcas, nevis nēsāt brilles. Kontaktlēcas ir praktisks risinājums tiem, kuri vēlas aizmirst par savām redzes problēmām ikdienā un redzes uzlabošanas līdzekļus lietot regulāri, taču bez riska pazaudēt, saplēst vai aizmirst.

Lēcas ir iespējams nopirkt arī tiešsaistē, bez steigas, atrodot sev piemērotākās, taču, pirms tam ieteikums konsultēties ar acu ārstu, lai noskaidrotu kāda stipruma kontaktlēcas būs piemērotas un vajadzīgas.

Spied šeit – uzzināt vairāk!

KĀDAS IR LĒCU ATŠĶIRĪBAS?
Internetā ir pieejami daudz un dažādi optikas preču veikali, kas piedāvā iegādāties dažāda veida kontaktlēcas, kas piemērotas dažādām redzes problēmām. Kontaktlēcas var izvēlēties, balstoties uz vairākiem kritērijiem un populārākie no tiem ir cena, ražotājs un konkrēta redzes problēma, kurai ir nepieciešama korekcija ikdienā. Parasti veikali iedala lēcas pēc lietošanas ilguma, gan redzes problēmu raksturojuma. Lēcas iedalās pēc to valkāšanas perioda – dienas lēcas, lēcas divām nedēļām, mēnesim, trim mēnešiem un pusgadam. Tā pat iegādei ir pieejamas lēcas, kas paredzētas tiem cilvēkiem, kuriem ir redzes problēmas skatoties gan tālumā, gan tuvumā, gan tiem, kuri slimo ar astigmātismu. Ir iespējams iegādāties lēcas bez optiskām dioprijām, kas var kalpot arī kā dekoratīvs elements.

VAI KONTAKTLĒCAS IR LĒTĀKAS PAR PARASTAJĀM BRILLĒM?
Loģiski, ka daudz nosaka arī optikas preču cenas. Kontaktlēcu cena var var būt atšķirīga dažādos salonos, tiesa gan cenu atšķirība nebūs pārāk liela. Kā piemēram, vienas dienas kontaktlēcu cena ir ap 25-30 eiro, un iepakojumā atradīsiet 30 lēcas, katrai dienai savu komplektu. Lēcas, ko var izmantot 2 nedēļas pa dienu, maksā ap 20 eiro un komplektā ietilpst vairākas lēcas, kas nozīmē to, ka šāda tipa lēcas ir nedaudz izdevīgākas par lēcām viendienītēm. Kontaktlēcas, kas paredzētas atsevišķām redzes problēmām, ir iespējams lietot gan nepārtraukti visu diennakti, gan tikai pa dienu. Toriskās lēcas iesaka lietot pēc speciāla režīma. To cena ir ap 50 eiro un kalpo kā spēcīgs redzes korekcijas līdzeklis, tādēļ pirms to iegādes un lietošanas, nepieciešams konsultēties ar savu optometristu. Savukārt, tie, kuriem redzes korekcija ir akūti nepieciešama gan lai redzētu tuvumā, gan tālumā, lielisks risinājums būs multifokālās lēcas, ko var iegādāties par aptuveni 30 eur.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *