UNIVERSĀLAS UN SEN KĀROTAS DĀVANAS PIEAUGUŠAJIEM UN BĒRNIEM

Ik reizi saņemot ielūgumu uz kādiem svētkiem, aktualizējas jautājums par dāvanas iegādi. Dāvanu serviss savā klāstā ietver daudz un dažāda veida piedāvājumus jebkurai gaumei un interesēm kā dāmām, tā kungiem. Sievietēm domātās dāvanas var būt daudzpusīgas. Dāvanu komplekti ir labs risinājums, jo šādā veidā dāvanas saņēmējs izvēlas sev tīkamu dāvanu kartes iztērēšanas veidu.

Universālas dāvanu kartes ir lieliska iespēja iepriecināt cilvēku jebkurā dzīves situācijā. Ja jāsaprot ko dāvināt vīrietim vai arī nepieciešama dāvana pārim, dāvanu serviss piedāvājums neliks vilties. Var izmantot arī dāvanu servisa mājas lapu, lai izvēlētos atbilstošo dāvanu.

BRAUCIENS AR LABĀKAJIEM SPORTA AUTO VAI LIDOJUMS GAISA BALONĀ – KO IZVĒLĒTIES?

Viena no populārākajām dāvanām, ir brauciens ar superauto. Mūsdienās ar jēdzienu “superauto” saista Ferrari un Lamborghini markas automašīnas. Dāvanas saņēmējam tiek dota iespēja izbaudīt braucienu ar šiem auto sēžot pasažieru sēdeklī izbraukt trases apli. Ja vēlaties lai dāvanas saņēmējs sēž pie auto stūres, jāizvēlas dāvanu karte, kas maksā nedaudz vairāk. Kuram auto entuziastam gan tas nebūtu sapņa piepildījums? Būsiet pārsteigti par to, cik daudz daiļā dzimuma pārstāves priecājas saņemt šāda tipa dāvanas! Dāvanu ideju netrūkst. Par nebijušu piedzīvojumu noteikti var nosaukt arī lidojumu ar gaisa balonu. Lidojums gaisa balonā virs Latvijas skaistākajām pilsētām ir lieliska dāvana gan pāriem, gan vienai personai. Vai spējat iedomāties ko romantiskāku par lidojumu ar gaisa balonu cauri mākoņu segai kopā ar savu mīļoto? Lidojums ar gaisa balonu var būt gan Latvijā, gan Lietuvā.

KĀDAS DĀVANU KARTES IR VAR IEGĀDĀT DĀVINĀŠANAI?

Sabiedrībā joprojām valda maldīgs uzskats par to, ka dāvanu kartes ir bezspersoniska dāvana, kas tiek dāvināta reizēs, kad viesi nevar izlemt par labu vienai vai otrai dāvanai. Gluži pretēji – dāvanu kartes ir labākais risinājums, jo šādā veidā dāvanas saņēmējs var iegādāties tieši tādu preci vai pakalpojumu, ko vēlas jau sen. Neatkarīgi no tā, vai tiek dāvināta dāvanu karte veikalā vai kāda pakalpojumam, tas ir jauks žests, kura laikā tiek dāvināta iespēja!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *