NEPIECIEŠAMS ATSLĒDZNIEKS? BŪSIM KLĀT PAVISAM DRĪZ!

Nav piemērotu brīžu, kad pie namdurvīm attapties, ka atslēgas ir aizmirstas vai pazudušas, bet varam derēt, ka tas notiek tad, kad vismazāk vajadzīgs. Ir speciāli radīts durvju atvēršanas pakalpojums, kas sākotnēji, varbūt liekas kā ekstra retos gadījumos, bet, tā lietošanas biežums norāda uz to, ka pakalpojums ir nepieciešams diezgan bieži. Klienti savu problēmu var pieteikt ne tikai telefoniski, bet arī whatsapp lietotnē, kurā ir jānosūta arī problemātiskās slēdzenes attēls, lai meistars varētu piemeklēt vajadzīgos materiālus. Pēc problēmas apraksta tiks paziņota cena un meistars drīz vien būs klāt. Ja nedzīvojat Rīgā, bet netālu no tās, tad nevajag saskumt, jo pakalpojums pieejams ik vienam 50 kilometru rādiusā ap Rīgu.

KĀ RĪKOTIES, JA SLĒDZENĒ NOLŪZT ATSLĒGA?

Sos atslēdznieka pakalpojumi ir nepieciešami dažādās dzīves situācijās, ne tikai tad, kad ir radušās problēmas ar iekļūšanu mājoklī. Durvju auto un bagāžnieku atvēršanas pakalpojumus piesaka daudz biežāk kā aizkritušu mājokļa durvju atvēršanu. Aizkritušas auto durvis vai salonā aizmirsta atslēga var būt īpaši bīstama, ja mašīnas salonā ir palikuši mazi bērni vai mājdzīvnieki. Pakalpojums ir pieejams visa veida automašīnu atslēgu problēmām, arī centrālās atslēgas elektronikas kļūdas gadījumos. Pēdējos gados ir populāri atslēgas veidot no īpaši mīksta metāla, kas locās bez mazākās piepūles un palielina slēdzenes nolūšanas risku. Zinošiem cilvēkiem durvju atvēršana neprasa daudz pūļu un jau ātri vien šī problēma būs atrisināta. Meistariem pa spēkam būs jebkāda veida slēdzenes atvēršana, pat seifam!

SEIFA UN CITU SAREŽĢĪTU SLĒDZEŅU UZLAUŠANAS PAKALPOJUMI

SOS durvju serviss un atslēdznieka pakalpojums ir salīdzinoši jauns piedāvājums tirgū. Līdz šim nepatīkamās situācijās daudzi izlīdzējās ar kaimiņu palīdzību vai vienkāršu durvju uzlaušanu, kas noved pie lieliem bojājumiem un vēl lielākiem izdevumiem. Pašrocīga durvju atmūķēšana ir sliktākais, ko varat darīt, tādēļ labāk sagaidīt zinošu cilvēku. SOS atslēgu atvēršanas pakalpojums ir paredzēts jebkāda veida slēdzenēm, ieskaitot seifus. Ja ir radusies nepieciešamība, ir iespējams pieteikt ne tikai atslēgas, bet pat durvju nomaiņu.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *