SOS ATSLĒGU SERVISS PAR PIEVILCĪGĀM CENĀM

Pārnākt mājās un saprast, ka atslēga ir pazudusi vai redzēt, kā veiksmīgi aizcērtas automašīnas durvis brīdī, kad atslēga ir palikusi aizdedzē, ir viens no nepatīkamākajiem momentiem, ko piedzīvot dienas gaitā. Protams, likumsakarīgi, tas notiks arī tieši tad, kad tas vismazāk ir vajadzīgs. Šādos gadījumos ir jāmeklē atslēdznieka pakalpojumi, kas mūsdienās arī nemaz tik viegli nav atrodami. Tautas valodā to varētu saukt par SOS durvju atvēršanas pakalpojumu, kas tiek veikts maksimāli ātri un bez liekiem pārdzīvojumiem. Viss notiek ļoti vienkārši – piesaki pakalpojumu Whatsapp vai zvanot pa tālruni, sagaidi cenas piedāvājumu un pēc tā apstiprināšanas, meistars drīz vien būs klāt.

Lasīt vairāk – https://reitingi.lv/lv/news/gimene/139982-ko-darit-un-ko-nedarit-ja-nevarat-ieklut-sava-auto.html

SOS ATSLĒGU MEISTARS PĒC IZSAUKUMA DAŽĀDĀS REIZĒS

Atslēdznieks var palīdzēt dažādos gadījumos, kad ir nozaudēta vai nolūzusi atslēga. Neviens no mums negribētu piedzīvot momentu, kad automašīnas atslēga ir palikusi slēdzenē, durvis ir aizcirtušās, taču salonā ir bērni vai dzīvnieki. Viens zvans SOS atslēgu servisam un problēma tiks atrisināta! Bērni un dzīvnieki pat nejauši ir spējīgi sastrādāt dažādus brīnumus. Pakalpojums lieti noderēs arī tiem, kuriem ir pazudušas vai nolūzušas mājokļa durvju atslēgas un nav iespēju tikt savā īpašumā. Līdzīgi ir ar garāžas durvīm, jo arī šādus pakalpojumus ir iespējams pieteikt atslēdznieku servisā. Ir iespējams atvērt praktiski jebkura tipa durvis, gan tādas, kurām slēdzene uzstādīta pirms 30 gadiem, gan tādas, kurām pirms gada, ieskaitot metāla durvju komponentes. Darbs tiek padarīts maksimāli īsā laika posmā, atkarībā no sarežģītības pakāpes. Cenas informatīvos nolūkos ir iespējams uzzināt tikai aptuvenas, jo konkrēta cena ir zināma tikai pēc pakalpojuma pieteikšanas un detaļu uzzināšanas.

DAŽĀDI POPULĀRI ATSLĒDZNIEKU PAKALPOJUMI

Labam atslēdzniekam nebūs problēmu ne ar kāda veida atslēgu atmūķēšanu vai durvju remontdarbiem. Viens speciālista ieteikums, ko der likt aiz auss katram, ir nemēģināt atslēgas atmūķēt pašu spēkiem, jo tās var aizkrist vēl vairāk, kas rezultātā nodara vēl lielākus bojājumus. Vislabāk jebkura veida darbu uzticēt profesionāļiem!

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *