Mēbeļu projektēšana un izgatavošana pēc pasūtījuma

Mūsdienās mēbeļu masu tirgus vairs nemaz nav īpaši ekonomiskais variants, bet luksusa segments ir kļuvis vēl dārgaks prieks kā agrāk. Tāpēc arvien pieprasītākas paliek mēbeles pēc pasūtījuma. Šodien tiek uz pasūtījumu izgatavoti ne tikai ne vien iebūvējamie skapji un virtuves mēbeles, bet, protams, arī mīkstās mēbeles un cita tipa mēbelējumu. Mēbeļu izgatavošana uz pasūtījumu jau ir tik populāra pamatā tāpēc, ka tās tiešām ir speciāli izgatavotas klienta mājvietai, šīm mēbelēm būs individuāla atbilstība, krāsa un protams detaļas. Starp mīnusiem, protams, ir izgatavošanas termiņš un pat dažreiz arī diemžēl kvalitāte. Ne mazums mēbeļu ražotāji izgatavo augstas klases mēbeles kā arī laikā, bet jau ir diezgan daudz tādu, sadarbība ar ko klients saskaras ar tādu apstākli, ka vēlamais un saņemtais ir diezgan atšķirīgas lietas.

Biroja mēbeles kā arī daudzas citas mēbeles, kam tieši vērst pastiprinātu uzmanību pirms veikt pasūtījumu?

Pasūtot Latvijā ražotas mēbeles vai arī citur pasaulē ir pāris lietas, kam sevišķi jau ir jāvērš vērība. Piemēram, pasūtot virtuves mēbeles, tām būtu jāatbilst tādām prasībām piemēram, kā funkcionalitāte, ergonomija un ērtības. Taču arī izvēloties biroja mēbeles vai, ja ir vajadzīgi iebūvējamie skapji, Jūsu uzmanība jāpievērš šādiem momentiem – mēbeļu izgatavotājs, izvēlētais materiāls, ka arī to izmantojamība un vēl stilistiskais virziens, ka arī krāsu saskaņošana un visbeidzot mēbeles ērtības. Mēbeļu izgatavošana jāsūta tikai jau pie pārbaudīta ražotāja. Tiekot līdz izgatavošanas materiāla izvēlei, jāpievērš vērība turpmāk minētajam. Laminētas skaidu plātnes tad ir jūtami ekonomiskāks izvēles variants, nekā, kā piemēram, masīvkoka mēbeles, kā arī tām būs ievērojami lielāka mitrumizturība. Kad tiek ražotas virtuves mēbeles un cita veida mēbeļu fasādes, bieži būs izvēlēts MDF. Šāds materiāls ir daudz izturīgāks par skaidu plātni. Bet, ja budžets atļauj, vislabāk pasūtīt masīvkoka mēbeles, gan pasūtot biroja mēbeles, tā arī cita tipa mēbeles pēc pasūtījuma.

Iebūvējamie skapji – sameklē sev meistaru

Mēbeļu izgatavošana labāk, lai ir sūtīta salonā, ko Jums iesaka paziņas. Tiešām ir nozīmīgi, tomēr, lai mēbeļu projektēšana, mērīšana un uzstādīšana protams ir pilnībā ir izgatavotāja darbs. Jaņēm vērā tas, ka mēbeles pēc pasūtijuma jau ir ilgs darbs. Piesardzīgi izvērtējiet termiņus taču neticiet tiem, kas sola darbu izdarīt ātri, jo, mēģinot saņemt ātru peļņu, visticamāk, tiks Jums pārdotas, kā piemēram, biroja mēbeles, kuras nemaz nav izgatavotas pēc Jūsu pasūtījuma, bet ir atrastas jau gatavās. Atseraties par sadarbības līgumu, kur tiks atrunātas pilnīgi visas saistības. Izskatiet gatavās biroja mēbeles un cita veida mebeles, kuras jau ir ražojis izvēlētais uzņēmums. Nebūs būtiski, vai Jūs atbalstāt pašmāju uzņēmumus un labāk izvēlaties Latvijā ražotas mēbeles, vai arī pasūtat citur, būtiskākais ir profesionālisms, atsauksmes un arī mēbeļu kvalitāte. Izvēloties mēbeles pēc pasūtījuma, pirmkārt būs javērš uzmanība interneta atsauksmēm. Tām būtu jabūt, vismaz kādai.. Aplūkojiet, kāds izskatās pats mēbeļu veikals un tā mājas lapa. Gadījumā ja firma kā arī tā vietne darbojas jau 10–15 gadus, tad šajā gadījumā nav rentabli manīt Jūs vai, piemēram, pārdot sliktas kvalitātes virtuves mēbeles vai arī masīvkoka mēbeles. Ir arī iespējams, kad šis ražotājs piedāvā augstas kvalitātes pakalpojumus, jo tas ir ilggadējs tirgus dalībnieks. Pasūtot masīvkoka mēbeles vai arī lētāka varianta mēbeles pēc pasūtījuma, vienmēr lasiet Līgumu, jo tas ir garants darbu kvalitātei. Pārrunājiet ikvienu sīkumu, uzsākot ar telpu mērīšanu un tad pabeidzot ar montāžu un atvešanu. Nevajag steigties un sūtīt visu uzreiz, vispirms pārbaudiet, kā strādā serviss. Iebūvējamie skapji būs vislētākais veids kā pārbaudīt kvalitāti. Un tad pasūtiet virtuves mēbeles vai pat biroja mēbeles.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *